Jos olet kiinnostunut CrossFit®-lajista, olet tervetullut kokeilemaan sitä maksutta. Salilla järjestetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana avoimet ovet halukkaille. Tutustumistreeni ei vaadi suoritustekniikoiden osaamista vaan asiantunteva valmentaja ohjaa lämmittelyn ja itse CrossFit®-harjoituksen liikkeineen ja kertoo myös CrossFit®-lajista. Lajissa käytettävien liikkeiden ja tekniikoiden turvallinen osaaminen on tärkeää. Mikäli innostuit lajista tutustumistreenin jälkeen tai jo ennen sitä, CrossFit®-lajin harrastamisen voit aloittaa kolmella eri tavalla:

1. On Ramp -kurssi

Noin kuusi tuntia kestävä kurssi, joka antaa edellytykset käydä CrossFit®-treeneissä. Kurssilla käydään läpi olennaiset liiketekniikat ja perehdytetään urheilija erilaisiin CrossFit®-harjoituksiin.

Kenelle?

On Ramp soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta.

Miten?

Alla näet seuraavien On Ramp kurssien aikataulun, ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai soittamalla puh: 050 310 98 19. Kurssille otetaan maksimissaan kymmenen henkilöä, jotta jokainen osallistuja saisi mahdollisimman yksilöllisen opastuksen.

Milloin?

  • Seuraava On Ramp -kurssi pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

HUOM! Mikäli sinulle tulee este, etkä pääse osallistumaan varaamallesi On Ramp -kurssille, peru se ajoissa. Peruuttamattomista paikoista peritään täysi maksu.

2. Räätälöity On Ramp

Kuten normaali On Ramp, mutta aikataulu ja sisältö voidaan räätälöidä joustavasti. Kysy hinta erikseen.

Kenelle?

Henkilöille tai pienryhmille, joille ei käy tavallisen On Ramp -kurssin ennaltamäärätty aikataulu.

Miten?

Ota yhteyttä sähköpostiin tai soittamalla puh: 050 310 98 19.

3. Katselmointitreeni

Lyhyt noin 2 tunnin tapaaminen valmentajan kanssa, jossa tarkistetaan tekniikoiden turvallinen osaaminen ennen CrossFit®-harjoituksiin osallistumista. Kysy hinta erikseen.

Kenelle?

Kokeneelle liikkujalle joka hallitsee CrossFit®-lajissa tarvittavat turvalliset liikkeiden suoritustekniikat (erilaiset kyykyt, maastaveto, pressit, rinnalleveto-työntö, tempaus, rengasdipit jne.) ja jolla on kokemusta korkea-intensiteettisestä CrossFit®- harjoittelusta.

Miten?

Ota yhteyttä sähköpostiin tai soittamalla puh: 050 310 98 19 ja sovitaan aika tapaamiselle.